De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Uit eten en wijkgenoten ontmoeten

Utrecht, woensdag 19 december 2018

Vind je het leuk om uit eten te gaan en wijkgenoten te ontmoeten? Ga dan op de laatste vrijdag van de maand gezellig naar Careyn Rosendael!

Deze activiteit vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats bij Careyn Rosendael. Je kunt er van 17.00 - 20.00 uur terecht. Voor de driegangen maaltijd betaal je € 12.

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Careyn een avond waarop je lekker uit eten kunt. Voor een bescheiden bedrag kun je genieten van heerlijke driegangen maaltijd. De chefs zorgen er altijd voor dat de maaltijd een verrassend thema heeft. Zo kun je elke keer genieten van andere lekkernijen.

De maaltijden bij Careyn Rosendael zijn een leuke manier om in contact te komen met wijkgenoten. Onder het genot van lekker eten en een drankje, kom je makkelijk tot een praatje met nieuwe mensen. Een leuke en lekkere manier om je sociale netwerk te vergroten!

Hou je van lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Ga dan snel naar de pagina van deze activiteit voor meer info en kom naar Careyn Rosendael!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support