De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werk in het eetcafé, winkel of atelier van ZiZo

Utrecht, maandag 22 oktober 2018

Werken in de horeca, in de winkel of door zelf leuke producten te maken: bij ZiZo is er veel mogelijk. Je kunt er het beste uit jezelf halen. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperking.

De winkel en het eetcafé zijn op dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De cliënten zijn ook op maandag aanwezig. Je kunt bij ZiZo werken wanneer je een WLZ-indicatie of een beschikking vanuit de WMO voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering) hebt. 

Eetcafé, winkel en atelier
ZiZo omvat een eetcafé, winkel en atelier. In het eetcafe kun je terecht voor koffie of thee met wat lekkers. Ook voor een lekkere lunch kun je er terecht. In het atelier worden originele cadeauartikelen gemaakt, zoals kaarten van handbeschilderde lapjes stof, prachtige woonaccessoires en met de hand gedecoreerde spaarvarkens. Deze producten worden in de winkel verkocht.

Doordat Zizo uit verschillende onderdelen bestaat, kun je uiteenlopende taken doen. In het eetcafé kun je werken in de bediening, de keuken en de spoelkeuken. In het atelier werk je aan handgemaakte producten. En in de winkel kun je werken achter de kassa. Hierbij sta je de klanten en gasten te woord.

Kortom, bij ZiZo kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. Lijkt het je wat om bij ZiZo aan de slag te gaan? Ga dan snel naar de pagina voor deze activiteit en meld je aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support