De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in de schoolcatering

Utrecht, donderdag 15 november 2018

Lijkt werken in de horeca je leuk? Via Abrona kun je op 3 verschillende middelbare scholen in Utrecht werken in de kantine en voor de schoolcatering. Deze activiteit is geschikt voor mensen met een psychische beperking.

Deze activiteit vindt plaats van maandag tot en met vrijdag. Je kunt hiervoor op 3 verschillende middelbare scholen terecht in de wijken Noordoost, Vleuten/De Meern en Zuidwest. Voorwaarde is dat je hygiënisch en netjes werkt en tegen de drukte kunt van de vele jongeren. Ervaring is niet nodig, iedereen die het leuk vindt om met eten en drinken bezig te zijn is welkom. Vanuit de catering is het mogelijk een (begeleide) werkplek te zoeken op een andere school of bij een bedrijf.

Doe horeca ervaring op
Bij de Keukenbrigade van Abrona kun je veel leren over horecawerk. Zo kun je onder professionele begeleiding oefenen met leuke wisselende recepten. Je verzorgt broodjes, maakt soep, bakt tosti’s en dagelijks variërende snacks, of je staat aan de uitgiftebalie. Ook help je mee met de catering van bijeenkomsten in de school. Hierbij kun je denken aan koffieschenken, vergaderruimtes klaarzetten of het verzorgen van complete (brood)maaltijden. Naast het draaien van een keuken, bereiden van de lunch en de catering horen natuurlijk ook schoonmaakwerkzaamheden erbij.
De locaties waar je kunt werken zijn: 

  • Amadeus Lyceum in Vleuten
  • Christelijk Gymnasium in Utrecht
  • Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn


De werkzaamheden worden afgestemd op jouw mogelijkheden om te leren en om je te ontwikkelen. Dankzij de goede begeleiding kun je op jouw tempo groeien in het werk. Bovendien is het een zinvolle en zichtbare daginvulling midden in de maatschappij. Zorg jij er straks voor dat de schoolkantine en catering op rolletjes loopt? Meld je dan aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support