De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in een bedrijfskantine

Utrecht, maandag 12 november 2018

Wil jij werkervaring opdoen in een gezellige bedrijfskantine? Dat kan bij het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils. In een klein team leer je diverse kantinewerkzaamheden.

Van maandag tot en met vrijdag werk je in een klein team en onder begeleiding van een horecawerkmeester. Naast kantinewerkzaamheden houd je vergaderruimtes bij door koffie en thee neer te zetten. Verder vul je in het hele gebouw de koffieapparaten bij.

Om dit werk te kunnen doen is ervaring niet belangrijk. Iedereen is welkom om in het 50|50 Workcenter te komen werken. Wel is het belangrijk dat je kunt aanpakken, op tijd bent en het leuk vindt om met je handen te werken. Ook moet je op een goede manier kunnen communiceren met de werkmeester, medewerkers en andere contacten van het Leger des Heils.

Voor deze werkervaringsplek krijg je 2 euro vergoeding per uur, mits je daarvoor toestemming hebt van de instantie van wie je een uitkering ontvangt. Naast werkervaring opdoen, leer je verantwoordelijkheid te nemen en om zelfstandig te werken. Ook krijg je ondersteuning bij het zoeken naar betaald werk en een referentie voor op je cv.

Meer informatie
Wil jij of je cliënt aan de slag in deze kantine? Bekijk dan voor meer informatie de activiteit `werkervaringsplek bedrijfskantine`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support