De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken in een koekfabriek

Utrecht, woensdag 12 december 2018

Ben je gek op koekjes? Bij De Koekfabriek kun je ze zelf leren bakken, meehelpen in de koffiebar en koekjes bezorgen bij afnemers. Werk waarbij je het water in de mond loopt!

Je kunt hier werken als je een pgb hebt voor dagbesteding of een re-integratietraject volgt. Onder begeleiding van een bakker en een zorgbegeleider leer je de lekkerste koekjes bakken. Dit doe je individueel of in een groep van maximaal 6 collega`s. Ervaring met bakken is niet belangrijk, motivatie en het leuk vinden om koekjes te bakken des te meer. Je ontwikkeling staat bij deze arbeidsmatige dagbesteding voorop.

Je kunt hier van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur aan de slag. Hoeveel uren je kunt of wilt werken, bepaal je in overleg met je zorgbegeleider en de bakker van De Koekfabriek. Eventueel kun je een dagdeel in plaats van een hele dag komen werken. Samen met je begeleider en de bakker bekijk je welk werk je leuk vindt om te doen en waarin je je wilt ontwikkelen. Zo is elke dag anders en leerzaam.

Meer informatie
Wil jij of je cliënt graag aan de slag in deze gezellige fabriek? Lees dan voor meer informatie en aanmelden de activiteit `werken in een bakkerij`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support