De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in een metaalwerkplaats

Utrecht, maandag 29 oktober 2018

Werk je graag met je handen? Bij de Metaalwerkplaats van WIJ 3.0 leer je metaal te bewerken. Je leert de mooiste dingen te maken, zoals frames voor meubels. Wie weet staat jouw product binnenkort bij iemand op kantoor!

Voor deze arbeidsmatige dagbesteding heb je geen ervaring nodig. Onder begeleiding van leerwerkmeesters leer je het vak. Lijkt je dit leuk? Om hier te mogen werken heb je een WMO-verwijzing hebt voor Arbeidsmatige Activering (maatwerkvoorziening). Die kunt je aanvragen bij je buurtteam. Samen met je leerwerkmeester bepaal je op welke dagen je komt werken. De werkplaats is gevestigd in Het Maliegilde, het atelier van WIJ 3.0.

In de Metaalwerkplaats leer je de basistechnieken van het lassen en metaalbewerken. Je maakt producten voor verschillende opdrachtgevers, zoals hekwerken, anti-inbraakconstructies en meubelframes. Verder kun je meewerken aan (kleine) fietsreparaties en/of autotechniek. Ook kun je via een interne lasopleiding binnen 20 weken je lascertificaat halen bij het Nederlands Instituut voor Lastechniek. Kortom: je krijgt hier volop de kans om jezelf te ontwikkelen!

Meer informatie
Steek je handen uit de mouwen bij de Metaalwerkplaats van WIJ 3.0. Let op: informeer eerst of er plek is. Dit kun je doen via de contactgegevens van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support