De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wie zijn de meest inspirerende vrijwilligers?

Utrecht, vrijdag 7 december 2018

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Op deze bijzondere dag worden vrijwilligers in het zonnetje  gezet. Zoals vanavond tijdens de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee.

De trofee is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Utrecht (VCU) en gaat naar de meest inspirerende Utrechtse initiatieven en vrijwilligers van 2018. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt tijdens een feestelijk diner bij Central Studios in Utrecht.

De winnaars van deze prijs worden door een jury bepaald. Van de 50 binnengekomen nominaties zijn er 6 initiatieven en 3 vrijwilligers overgebleven. Voor deze waarderingsavond zijn 500 Utrechtse vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellig diner met na afloop de prijsuitreiking.

Vrijwilliger(s) winnen een van maximaal 500 euro voor (bij)scholing in een onderwerp naar keuze. Het winnende initiatief ontvangt 2500 euro en uiteraard de trofee.

--------------------

Update: Winnaars Utrecht Doet zijn bekend
De uitreiking van de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee is inmiddels geweest. Winnaars dit jaar waren Amina Abakhou en de Telefonische Hulpdienst Utrecht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support