De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word vrijwilliger dierverzorging

Utrecht, donderdag 4 oktober 2018

Vandaag is het dierendag. Het moment om dieren extra te verwennen. Houd je van dieren en vind je het leuk om met dieren te werken? Dan is het verzorgen van dieren bij kinderboerderij Nieuw Rotsoord iets voor jou! 

Voor deze activiteit help je met het verzorgen van dieren op zondagmiddagen. Denk aan werkzaamheden als het schoonmaken van hokken, het naar binnen halen van schapen en geiten en het voeren. De tijden zijn van 12:30 tot 18:00. Het hoeft niet wekelijks, je kunt ook bijv. 1 keer per maand meehelpen.

Meer dan een kinderboerderij
Als je van dieren houdt, is er genoeg op de kinderboerderij te beleven. Dat geldt zeker voor kinderboerderij Nieuw Rotsoord. Het is zelfs meer dan een kinderboerderij. Het is een groene oase in de wijk Hoograven-Tolsteeg, gericht op ontmoeting, recreatie en natuur- en milieueducatie voor alle bewoners van de omliggende wijken. Er zijn diverse faciliteiten zoals een theehuis, boerderijwinkel en dierenpension. En natuurlijk zijn er allerlei dieren, zoals geiten, schapen, reptielen, konijnen, en nog veel meer.

Op zondagmiddag werken alleen vrijwilligers op de kinderboerderij van Stichting Nieuw Rotsoord. Vrijwilligers zijn dus heel belangrijk voor de verzorging van de dieren. Heb jij een hart voor dieren en vind je het leuk om mee te helpen? Meld je dan aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support