De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ambachtelijke producten maken voor een webwinkel

Utrecht, donderdag 11 april 2019

Heb je hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte en vind je het leuk om met je handen te werken? Dan kun je aan de slag bij webwinkel BooghGoed. Hier leer je de mooiste ambachtelijke producten maken die via deze webwinkel worden verkocht.

Bij BooghGoed, aan de Hendriklaan 7 in Harmelen, kun je zelf je producten ontwerpen en maken. Daarbij kun je denken aan servies, schalen, houten krukken tot bijenhuisjes en buitentafels. Allemaal ambachtelijke producten voor binnens- en buitenshuis. Je collega`s hebben net als jij hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte en ze zijn trots op hun gemaakte producten. Ondanks ieders beperking zijn deze van een hoog niveau. De producten maak je onder begeleiding en in je eigen tempo.

Gevoel hebben van weer meedoen
Je kunt van maandag tot en met vrijdag aan de slag bij deze winkel, je werktijden bepaal je in overleg met Boogh. Door hier aan de slag te gaan, lever je een bijdrage aan de samenleving. Het leren maken van deze producten zorgt er verder voor dat je trots op jezelf bent en het gevoel hebt dat je weer meedoet.

Aanmelden
Heb je interesse om aan de slag te gaan bij deze webwinkel? Meld je dan aan via het contactformulier of telefoonnummer bij de activiteit `ambachtelijke producten maken voor webwinkel`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support