De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bewegen binnen je mogelijkheden

Utrecht, maandag 27 mei 2019

Ongeacht jouw beperking, ontspannen en bewegen is altijd goed voor je. Bij Boogh kun je in een veilige sfeer onderzoeken hoe je zelf en samen tot dans kunt komen. Aarzel niet en kom in beweging bij Boogh!

De cursus ‘Ontmoeting in Bewegen’ bestaat uit 10 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn van 13.00 tot 15.00 uur in de oneven weken bij Boogh Utrecht De Paraplu. Je betaalt € 50 voor 10 bijeenkomsten. 

Ontmoeting in bewegen
Bewegen is altijd goed voor je, maar misschien durf je het niet aan vanwege een beperking. De cursus ‘Ontmoeting in Bewegen’ kan je helpen weer in beweging te komen. Je zult zeker verrast zijn door het plezier en de fitheid die je (weer) met lichaam en geest beleeft, ook in het contact met anderen. Je wordt ondersteund met muziek en oefeningen die binnen jouw mogelijkheden passen en waarin zoals jij beweegt altijd goed is! Je bent welkom voor een proefles.

In de cursus onderzoek je binnen jouw mogelijkheden, in een veilige sfeer, hoe je zelf en samen tot dans kunt komen. In iedere beweging van het lichaam, klein of groot, wel of niet beperkt, wordt een dansbeweging ontdekt!

Schroom niet en kom ook weer in beweging bij Boogh. Meld je aan voor deze cursus via de info pagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support