De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Creatief met mozaïek en keramiek

Utrecht, maandag 14 januari 2019

Bij Atelier Keramosa van Abrona kun je je creativiteit volop gebruiken. Je kunt er mooie producten maken van mozaïek en keramiek. Daardoor kun je er veel leren. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperking.

Je kunt van maandag tot en met vrijdag werken in het atelier. Je werkt er onder begeleiding. Er wordt gewerkt met de methodiek “werken met regie”. De begeleiding sluit aan bij wat jij kunt. Zo kun je je volop ontwikkelen. Het atelier is onderdeel van MOOI…van Abrona. Dit is een dagbestedingscentrum in Vleuten. Hier kun je in acht ateliers diverse arbeidsmatige, belevingsgerichte en creatieve activiteiten doen. Atelier Keramosa is geschikt voor mensen met een beperkt arbeidsvermogen, met een lichte of matige verstandelijke beperking tussen de 18 en 88 jaar. 

Ontwikkel je creativiteit en vaardigheden

Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, zit je bij Atelier Keramosa op de juiste plek. Er worden veel producten op bestelling gemaakt, maar er is ook ruimte voor creativiteit en jouw eigen inbreng. Als je met mozaïek en keramiek wilt werken, moet je kleine steentjes kunnen vasthouden en met je handen precies werk doen. Je kunt als je dat wilt alles leren over werken met mozaïek en keramiek, zoals mozaïekstenen plakken, voegen en afwerken.

De producten worden o.a. verkocht bij Mooi…van Abrona in Vleuten en bij Johannes van Abrona in Zeist. Voor leuke handgemaakte producten ben je daar dus aan het juiste adres. 

Heb je zin om te werken met mozaïek en keramiek? Bekijk dan de pagina van deze activiteit en meld je aan! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support