De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cursus veilig online

Utrecht, maandag 10 juni 2019

In de media zie je vaak berichten over hacks en diefstal van online data. Wil je weten hoe je veilig gebruik maakt van internet? Kom dan op 12 juni naar de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum!

De meeste mensen maken intensief gebruik van internet. Maar hoe doe je dat op een veilige manier? Dat leggen professionele vrijwilligers van Cap Gemini je op 12 juni uit. Je krijgt antwoord op de vragen als: Hoe herken je een valse e-mail? Wat te doen aan spam? Hoeveel weet Facebook van me, en hoe erg is dat? Hoe onveilig is de openbare Wifi in de trein of op de camping? En wat kan ik hier zélf allemaal aan doen?

Bescherm je tablet, telefoon of laptop
Neem je eigen tablet, laptop of telefoon mee. Dan krijg je ter plaatse uitleg over hoe je veilig kunt internetten. Onder begeleiding leer je je apparaat slim in te stellen, zodat die beter beveiligd is tegen hackers en jouw privacy beter beschermd.

Praktische informatie
De cursus vindt plaats op woensdag 12 juni a.s. in de bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. De inloop start om 18:45 en om 19:15 uur start het programma. Het eindigt rond 20:30 uur, waarna er ruime gelegenheid is om vragen te stellen of nog even door te praten! De activiteit is geheel gratis en wordt verzorgd door experts van Cap Gemini. Je kunt je aanmelden via de website van de bibliotheek. Maar als dit niet lukt is dat ook geen probleem.


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support