De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fietsen leren repareren

Utrecht, vrijdag 8 november 2019

Werk jij graag met je handen? De Fietsenmakerij, het leerwerkbedrijf van WIJ 3.0, biedt arbeidsmatige dagbesteding waar je fietsen leert repareren. Steek je handen uit de mouwen en laat je opleiden tot fietsenmaker!

Leer het vak van een leermeester
Van maandag t/m donderdag van 9.00-16.30 uur repareer je fietsen van klanten en knap je deze op onder begeleiding van een leermeester. Deze helpt je een geeft je aanwijzingen hoe je de reparatie moet uitvoeren. Dit doet je bij de Fietsenmakerij bij De Stadsbrug, Koningin Wilheminalaan 6 in Utrecht. De Fietsenmakerij werkt voor diverse bedrijven en organisaties in stad en regio en heeft ook particuliere klanten.

Werkwijze
Met deze arbeidsmatige dagbesteding doe je werkervaring op en kun je je tot fietsenmaker opgeleid worden. Het werk wordt in onderling overleg verdeeld. Iedereen doet wat hij kan of waar hij beter in wilt worden. Ook meer ervaren deelnemers helpen de minder ervaren collega`s.

Aanmelden
Voorwaarde om aan dit traject deel te nemen is dat je een WMO-verwijzing hebt voor Arbeidsmatige Activering. De Fietsenmakerij is ook toegankelijk voor deelnemers die in een rolstoel zitten. Interesse? Meld je aan via het contactformulier bij het project ‘fietsen repareren en opknappen’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support