De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gastvrouw/gastheer voor een theehuis

Utrecht, maandag 21 oktober 2019

Voor het theehuis bij de kinderboerderij zoekt Stichting Nieuw Rotsoord een gastheer of gastvrouw. Vind je het leuk om met mensen te werken in combinatie met horecawerkzaamheden? Kom dan in de weekenden het team versterken!

Voor deze activiteit moet je op zaterdag- en/of zondagmiddag van 12.30 uur tot ongeveer 18.00 uur (af en toe) beschikbaar zijn. Deze functie is op vrijwillige basis, maar je krijgt wel koffie en thee. Het is belangrijk dat je enthousiast, gastvrij en flexibel bent. 

Word gastvrouw/gastheer bij het theehuis
Bij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord kom je op een ongedwongen manier, op een gemoedelijke en groene plek midden in de stad te werken. Je komt in contact met anderen en achter onze bar doe je de verkoop van koffie, thee en frisdranken en lekkers om te eten zoals taart, broodjes en ijsjes. Daarna ruim je samen op en maak je de keuken schoon. 

Opstap voor een opleiding of betaald werk in de horeca
Vind je omgaan met mensen en gastvrijheid verlenen leuk? Dan is dit de ideale gelegenheid om daarin ervaring op doen. Zo kun je deze functie gebruiken als voorbereiding voor een opleiding of betaald werk in de horeca. 

Kom jij het team van Kinderboerderij Nieuw Rotsoord versterken als gastheer of gastvrouw? Aarzel niet en solliciteer voor deze functie!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support