De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gespecialiseerde woonbegeleiding

Utrecht, woensdag 17 juli 2019

Heb je een beperking waardoor in je dagelijks leven begeleiding nodig hebt? GGMD biedt woonbegeleiding aan mensen die (vroeg)doof, ernstig slechthorend of beperkt in horen én zien (doofblindheid) zijn.

Medewerkers van GGMD komen bij je thuis om bijvoorbeeld de post met je door te nemen. Ook kunnen ze met je mee naar je dokter, sportclub of naar instanties zoals de gemeente en het UWV. Als je dat wilt en als het nodig is, zijn deze medewerkers er voor je. Er is geen vaste dag voor deze begeleiding; je overlegt samen met GGMD wanneer in de week deze uitkomt.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze begeleiding heb je een WMO-beschikking van je gemeente nodig. Hoeveel eigen bijdrage je moet betalen, verschilt per gemeente. De medewerkers van GGMD kunnen je hierover informeren.

GGMD helpt ook als je problemen hebt die niet met je doofheid of hoorprobleem te maken hebben. Voorwaarde daarbij is wel dat je goede hulp krijgt van mensen die met je kunnen communiceren. En die weten wat de mogelijkheden en moeilijkheden zijn van mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben.

Meer informatie
Wil je ook gebruikmaken van deze zorg? Bekijk dan voor meer informatie en de contactgegevens van GGMD het project ‘gespecialiseerde woonbegeleiding’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support