De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Haken, breien of spelletjes spelen

Utrecht, dinsdag 23 april 2019

Speciaal voor mensen die van haken en breien houden en meer sociale contacten willen, organiseert De Schalm ’t Haak en Breicafé met Koffiemomentje. Elke vrijdagmorgen ben je van harte welkom.

Deze activiteit vindt elke vrijdag plaats van 10.00 tot 12.00 uur bij De Schalm. De toegang is gratis.

Creatief aan de slag of gezelligheid en contact
Vind je het leuk om te haken of te breien? Of wil je dit leren? Kom dan eens langs bij ’t Haak en breicafé. Vrijwilliger Ria helpt je om het te leren. Zij kan je ook nieuwe technieken uitleggen. Bovendien is het café natuurlijk vooral heel gezellig. Het is namelijk ook bedoeld voor mensen die nieuwe sociale contacten willen opdoen.

Heb je geen interesse om te haken of te breien, maar heb je wel interesse in nieuwe sociale contacten? Neem dan plaats in de koffiecorner bij het Koffiemomentje. Hierbij is er gelegenheid voor leuke gesprekken en kun je ook diverse spelletjes spelen. Er zijn al diverse spelletjes aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook zelf een spel meenemen.

Kortom, of je nu creatief bezig wilt zijn of vooral behoefte hebt aan gezelligheid en contact, kom vooral eens langs bij De Schalm! Meer informatie over deze activiteit vind je op de informatiepagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support