De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hulp bij het huishouden

Utrecht, dinsdag 16 juli 2019

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het huishouden, bijvoorbeeld vanwege een beperking? Dan is Dalazorg er voor jou. Zij bieden ondersteuning en nemen je huishoudelijke taken uit handen.

De medewerkers van Dalazorg zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. De hulp van Dalazorg is gratis. 

Een steuntje in de rug
Soms worden huishoudelijke taken te zwaar of te moeilijk door ziekte, ouderdom of een handicap. Afhankelijk van de situatie thuis, ondersteunt Dalazorg bij huishoudelijke taken en persoonlijke verzorging. Het gaat hierbij om opruimen, schoonmaken, koken, wassen, strijken en de dagelijkse boodschappen. Kortom, bij alle taken die bij het huishouden komen kijken kunnen de medewerkers van Dalazorg je helpen. 

Is het voor jou niet (meer) mogelijk om de huishoudelijke taken uit te voeren? Neem dan contact op met Dalazorg. Zij kunnen je helpen met het op orde houden van je huis. Zo word je ontzorgd en krijg je een steuntje in de rug. Ga voor meer informatie naar de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support