De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hulp bij je administratie

Utrecht, dinsdag 6 augustus 2019

Je administratie en post goed bijhouden kan soms best lastig zijn. Vooral als je betalingsachterstanden en schulden hebt. Humanitas Thuisadministratie kan je hierbij helpen.

Er zijn geen kosten verbonden aan de begeleiding door Humanitas Thuisadministratie. De tijden van de begeleiding zijn in overleg met jou en de vrijwilliger van Humanitas. 

Uitleg door een vrijwilliger
De begeleiding wordt gedaan door vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie. Zij helpen onder andere bij het ordenen van je administratie en geven uitleg over het indelen van de administratie in een map. Ook ondersteunen zij bij het opstellen van een maandbegroting en andere administratieve zaken. Met een maandbegroting zie je precies hoeveel geld je elke maand ontvangt en uitgeeft. Je kunt dan ook zien waar je je geld aan uitgeeft en hoe je geld zou kunnen besparen. 

Je administratie op orde geeft rust
Heb je te maken met betalingsachterstanden of schulden? Kun je hulp gebruiken bij jouw administratie? Schroom dan niet en maak gebruik van de hulp van Humanitas. Met een beetje ondersteuning krijg je jouw administratie weer op orde. Dat geeft rust, waardoor je beter kunt genieten van de zomer. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support