De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hulp van een netwerkmaatje

Utrecht, donderdag 6 juni 2019

Heb je een wens of een activiteit die je graag zou willen verwezenlijken, maar lukt het je niet alleen? Dan is een netwerkmaatje van Handjehelpen iets voor jou. Samen ga je stap voor stap je activiteit uitvoeren.

Sociale contacten zijn voor iedereen belangrijk. We hebben immers allemaal behoefte aan gezelligheid en een leuk gesprek. Daarnaast kunnen mensen uit je omgeving je hulp bieden als je dat nodig hebt. Soms lukt het niet om een sociaal netwerk te behouden en te onderhouden. Dan biedt een netwerkmaatje van Handjehelpen uitkomst!

Vergroot je wereld met hulp van een netwerkmaatje
Samen met een netwerkvrijwilliger ga je je sociale netwerk in kaart brengen. Daarna bepaal je welke wensen je hebt en hoe je die kunt uitvoeren met mensen uit je eigen netwerk. Dit kunnen buren, vrienden of familieleden zijn. Het gaat om het verwezenlijken van een wens of een activiteit, zoals bijvoorbeeld samen sporten. Het netwerkmaatje helpt je om dit voor elkaar te krijgen, zodat je dit later zelfstandig voort kunt zetten.

Heb je ook een activiteit die je samen wilt doen en kun je hulp gebruiken om dit uit te voeren? Neem dan contact op voor meer informatie en geef je op voor een netwerkmaatje.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support