De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Informatiebijeenkomst over dementie

Utrecht, donderdag 31 januari 2019

Dementie heeft veel invloed op de patiënt en zijn of haar omgeving. Op 6 februari wordt er bij het Alzheimer café informatie gegeven over wat dementie precies is en wat je kunt doen bij een vermoeden van dementie.

Praktische informatie
De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 februari. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst start om 19.30 en eindigt rond 21.00 uur. Tot 21.30 uur is er tijd om na te praten met een drankje. De locatie is Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40, 3511 PZ, Utrecht.
Indien gewenst kun je gebruik maken van de DomStadPlusBus van U Centraal. Een retour kost 3,50 euro. Opgeven voor deze bus kan dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur, minimaal een werkdag van tevoren, via telefoonnummer: 030-236 1793

Uitleg over dementie
Op deze avond wordt veel informatie gegeven over wat dementie precies is. Er wordt uitgelegd wat de verschillende vormen van dementie zijn en hoe je die kunt herkennen. Verder krijg je informatie over wat je kunt doen bij een vermoeden van dementie en waarom een diagnose belangrijk is. Als je vragen hebt, is er gelegenheid om die te stellen. Er is ook ruimte om ervaringen uit te wisselen.
Dick Verburg, specialist ouderengeneeskunde bij Careyn, is de gastspreker tijdens deze avond. Gespreksleider is Andrea Lehr, consulent Steunpunt Mantelzorg Utrecht.

Meer informatie
Actuele informatie vind je op de Facebookpagina of op de website van Alzheimer Nederland afd. Stad Utrecht. Je kunt ook mailen naar stadutrecht@alzheimer-nederland.nl. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Alzheimer Nederland afd. Stad Utrecht in samenwerking met AxionContinu, Careyn, U Centraal en het Bartholomeus Gasthuis.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support