De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Inspiratiesessie over Toegankelijkheid en Beeldvorming

Utrecht, woensdag 2 oktober 2019

Veel mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven en beperkte digitale vaardigheden. Daarom organiseert rayon Midden van Stichting Lezen & Schrijven samen met ReadSpeaker op donderdag 10 oktober, tijdens de Week van de Toegankelijkheid, een inspiratiesessie met het thema Toegankelijkheid & Beeldvorming.

Ervaringsdeskundigen vertellen over stereotypen
Deze sessie is van 13.30 tot 17.00 uur aan de Kanaalweg 30 in Utrecht (gratis parkeergelegenheid) en is bedoeld voor organisaties uit de provincies Utrecht en Flevoland die binnen hun dienstverlening te maken hebben met laaggeletterden. Deelname aan deze sessie is gratis.

Meer leren over technologie en inclusieve dienstverlening
Tijdens deze sessie vertellen ervaringsdeskundigen tegen welke stereotypen zij aan lopen. Ook leer je meer over hoe technologie kan bijdragen aan inclusieve dienstverlening voor een brede doelgroep, met name mensen die moeite hebben met digitale vaardigheden en lezen en schrijven. Wat kun je morgen doen om te beginnen met verandering en hoe zet je perceptie in om de aanpak van dienstverlening te vereenvoudigen?

Kom, leer meer en ga met concrete tips op zak naar huis. Tijdens de borrel na afloop kun je zelf met de ervaringsdeskundigen in gesprek gaan.

Laat je inspireren!
Heb je vragen over deze inspiratiesessie? Stuur dan een mail naar: info@deurenendrempels.nl of meld je aan via deze link: https://deurenendrempels.nl/aanmelden/

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support