De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Lunchen en mensen ontmoeten

Utrecht, donderdag 28 november 2019

Heb je behoefte aan een gezellig praatje met anderen of even eruit te zijn? Kom dan naar de lunch van WIJ 3.0 in Nieuwegein. Voor een klein bedrag lunch je mee in een gezellige sfeer en doe je nieuwe contacten op.

De lunches vinden plaats op maandag tot en met donderdag van 12:15 tot 12:45 uur. De locatie is in Nieuwegein aan de Nijverheidsweg. Per lunch betaal je € 1 of je koopt een strippenkaart van € 10 om 12 keer mee te lunchen. De strippenkaart kun je bij de locatie in Nieuwegein aanschaffen. Iedereen is welkom bij de lunch van WIJ 3.0. 

Geniet van lekker eten en een praatje
Zin om even eruit te zijn en samen met anderen te eten? Of heb je behoefte om gezellig een praatje te maken? Kom dan naar de lunch van WIJ 3.0. Je bent elke week welkom op maandag tot en met donderdag van 12:15 tot 12:45 uur. Voor slechts € 1 per keer lunch je al mee of je koopt een strippenkaart van € 10 om 12 keer mee te lunchen. Heb je zin in een lekker extraatje? Voor € 0,50 krijg je bijvoorbeeld soep of een Italiaanse bol. Dit aanbod wisselt per week. 

Heb je zin in een gezellige lunch met een groep mensen? Ga dan voor meer info en aanmelden naar de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support