De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

medewerker bediening

Utrecht, dinsdag 29 oktober 2019

Moestuin Maarschalkerweerd in Utrecht is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening voor op de maandagavond. Een leuke en gezellige arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Je komt te werken in de Oranjerie, een restaurant met een eigen keuken aan de Laan Van Maarschalkerweerd 2 in Utrecht. Dit restaurant dient als feest- en vergaderlocatie. Je werkt samen met een van de vaste vakkrachten. Deze avond is een leuke kans om ervaring op te doen in een veilige werkomgeving. Je hebt geen vaste werktijden; het rooster wordt iedere maand opgesteld naar aanleiding van de reserveringen voor groepen die gemaakt zijn. Je ontvangt 2,50 euro per gewerkte avond. Ook krijg je een maaltijd als vergoeding.

Werken in een sfeervolle ruimte
De Oranjerie is een restaurant met eigen keuken gevestigd in een kas. In deze sfeervolle ruimte, voorzien van een houtkachel, is plek voor 100 gasten. Het restaurant is net als het lunchcafé een leerwerkbedrijf. Elke maandag komt er een groep eten van ongeveer 30 personen. Ze hebben een vast programma: borrelen, eten, luisteren naar een spreker en dan even naborrelen.

Doel: doorstromen naar een betaalde baan
Met deze dagbesteding wil Moestuin Maarschalkerweerd mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om werkervaring op te doen, waardoor je kunt doorstromen naar een betaalde baan. Dit leerwerktraject duurt twee jaar en in die periode ga je actief aan de slag met vergroten van je vaardigheden onder leiding van een erkend leermeester.

Interesse?
Wil jij graag werkervaring opdoen in de horeca en voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- affiniteit hebben met horeca
- leergierig zijn
- (willen leren) samenwerken
- gastvrij zijn
- bereidt zijn onregelmatige tijden te werken
- betrouwbaar zijn

Lees dan voor meer informatie `Bediening op maandagavond in leerwerkbedrijf de Oranjerie` en neem contact op met het Buurtteam Oost.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support