De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meer Bewegen Voor Ouderen

Utrecht, maandag 25 november 2019

Voldoende beweging is voor jong en oud belangrijk. Maar als oudere is kunnen sporten niet altijd meer vanzelfsprekend. Careyn organiseert daarom sessies waarin ouderen met een beperking in beweging kunnen blijven.

Deze activiteit vindt plaats op maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur. De locatie is Careyn Rosendael aan de Indusdreef. Met een WMO-beschikking kun je gratis deelnemen. Je kunt ook zonder WMO-beschikking een keer los meedoen met Meer Bewegen Voor Ouderen. De prijs hiervoor is € 2,50 (inclusief een kopje koffie/thee). Hiervoor kun je ter plekke een strippenkaart aanschaffen. De strippenkaart kost € 10,- en kan dus voor 4 keer gebruikt worden.

Voor meer informatie ben je altijd welkom tijdens het inloop spreekuur op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur en op donderdag van 15.00 tot 16.00 uur. 

Kom in beweging en blijf vitaal
Voor senioren is bewegen niet altijd even makkelijk meer. Careyn helpt senioren om toch in beweging te blijven. Het doel is om in groepsverband zoveel mogelijk in beweging te komen en te zijn. Hiervoor wordt met allerlei uitdagende attributen gewerkt, zoals ringen, ballen, doek, etc. Misschien kun je wel meer dan je had verwacht!

De oefeningen worden op een lekker muziekje zittend en onder begeleiding gedaan. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de SilverFit Alois. De SilverFit Alois biedt een heel breed scala aan stimulerende en ontspannende activiteiten voor mensen met dementie. 

Doe ook mee
Ken of ben je een senior die meer wil bewegen? Schroom dan niet en meld je aan voor ‘Meer Bewegen Voor Ouderen’ van Careyn. Samen bewegen is immers leuk, gezellig en gezond!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support