De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

nacht van de vrijwilliger

Utrecht, donderdag 28 maart 2019

Vrijwilligerswerk is belangrijk voor de stad en voor je eigen ontwikkeling. Ben je benieuwd naar welke impact jij als vrijwilliger maakt? Kom dan op donderdagavond 4 april naar de Nacht van de Vrijwilliger.

De Vrijwilligerscentrale Utrecht (VC Utrecht) organiseert deze `nacht` samen met Utrecht Cares en Stichting Present om je te laten zien welke impact jij maakt. Door heel Utrecht kun je tussen 18.00-22.00 uur meedoen aan activiteiten, zoals salsadansen met ouderen tijdens Amor con Rollator, de straten van Utrecht door de ogen van een ex-dakloze bekijken, duik in andere culturen of ga klussen achter de voordeur. Alle deelnemende vrijwilligers komen na afloop samen bij de gezellige pubquiz van VC Utrecht aan de Bemuurde Weerd Oostzijde 3.

Met deze activiteiten wil VC Utrecht laten zien dat vrijwilligerswerk niet alleen belangrijk, maar ook heel leuk is. Ook op Jekuntmeer.nl vind je een divers aanbod aan vrijwilligerswerk in Utrecht, zoals vrijwilliger dierverzorgingtaalles geven aan vluchtelingen en studiemaatje worden van een andere student.

Meld je aan!
Ben jij er ook bij? Ontmoet andere vrijwilligers of schrijf je samen met je collega’s, vrienden of buurman in. Samen maken we deze avond de stad nog mooier!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support