De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontmoet andere mensen met autisme

Utrecht, woensdag 12 juni 2019

Elke maand organiseert De Wilg een besloten avond waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Een ideale manier om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten en vriendschappen op te doen.

‘Auti-talk’ vindt elke eerste vrijdag van de maand van plaats van 19.15 tot 21.15 uur. De locatie is Buurtcentrum `Bij de Buren` aan de Oosterparklaan. De toegang is gratis. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een diagnose in het autistisch spectrum. 

Auti-talk voor mensen met autisme
Heb je een diagnose in het autistisch spectrum? Dan is de Auti-talk van De Wilg iets voor jou. Elke maand is er een besloten avond waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Onder het genot van een drankje kun je ervaringen in het dagelijks leven uitwisselen. Waar mogelijk geeft men elkaar ondersteuning. Bovendien worden er leuke uitjes georganiseerd. Op die manier leer je elkaar steeds beter kennen en ontstaan er nieuwe verbindingen en vriendschappen.

Heb je autisme en wil je graag je ervaringen delen? Of vind je het leuk om anderen te ontmoeten in een omgeving waar je gewoon jezelf kunt zijn? Ga dan eens naar de Auti-talk! Meer informatie vind je op de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support