De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

open middag nieuw logeerhuis voor dementerenden

Utrecht, dinsdag 9 juli 2019

Professionals zijn op vrijdagmiddag 12 juli van harte welkom op de open middag bij het Ontmoetingshuis van King Arthur Groep in Bilthoven. Sinds eind 2018 kunnen bij wijze van proef naast mantelzorgers ook mensen met dementie in dit huis logeren.

Het programma start om 14.45 uur met een inloop met koffie en thee aan de Prof. Bronkhorstlaan 10 (gebouw 104) op het terrein van Berg & Bosch in Bilthoven. Vervolgens kun je om 15.45 uur meedoen aan een rondleiding door het Ontmoetingshuis. Professionals zoals buurtteammedewerkers, zorgaanbieders, huisartsen en praktijkondersteuners kunnen tijdens de rondleiding sfeer proeven en vragen stellen over deze logeerfaciliteit. De rondleiding wordt verzorgd door Gerdine Timmerman, gastvrouw van het Ontmoetingshuis. Om 16.15 uur wordt het programma afgesloten.

Mantelzorgers ontlasten
Deze logeermogelijkheid is bedoeld voor Utrechters met dementie die een toewijzing dagbegeleiding hebben en is een proef van King Arthur Groep en de gemeente Utrecht over de ontmoetingshuizen in Bilthoven en Amersfoort. Doel van deze logeerfaciliteit voor mensen met dementie is om mantelzorgers te ontlasten, ook wel respijtzorg genoemd.

Vrijwillige chauffeurs gezocht
Naast deze open middag is King Arthur Groep op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor het Ontmoetingscentrum in Utrecht aan de Dr. Max Euwestraat 74. Hier komen dagelijks mensen met dementie voor een leuke dag. Als chauffeur haal en breng je met een 8-persoonsbusje deze mensen van en naar het Ontmoetingscentrum. Je komt te werken in een gezellig team van vrijwilligers, stagiairs en zorgprofessionals die samen met de mensen er iedere dag weer een fijne dag van maken. Wil je ook deel uitmaken van dit team? Neem dan contact op via: ocutrecht@kingarthurgroep.nl of 06-81120367.

Meld je aan voor de open middag!
Kom ook sfeer proeven tijdens de open middag op 12 juli. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Vragen? Stuur een mail naar secretariaat@kingarthurgroep.nl of bel 035-2050950.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support