De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Schrijven voor een magazine

Utrecht, maandag 23 september 2019

Houd je van schrijven en denk je graag mee over het vullen van een magazine? Meld je dan aan als vrijwillig redacteur voor het cliëntenmagazine Wijzer, een kwartaalblad voor en door deelnemers van WIJ 3.0. Een ideale functie voor als je meer schrijfervaring op wilt doen!

Wijzer verschijnt eenmaal per kwartaal. Naast nieuws van en over de organisatie WIJ 3.0 verzorg je ook een eigen bijdrage aan de vaste katern Hartekreet, zoals verhalen, interviews, gedichten, tekeningen, weetjes, tips voor uitjes, spreuken en andere creatieve uitingen. Ook ben je eenmaal per twee weken aanwezig bij de redactievergadering op de vrijdag van 13.00 uur - 14.00 uur. Soms is de vergadering van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Jaarlijkse schrijversbijeenkomst
Naast de vaste redactiewerkzaamheden is er ook een jaarlijkse schrijversbijeenkomst. Mensen die een bijdrage hebben geleverd aan Wijzer worden die dag uitgenodigd en er wordt gesproken over het magazine. Ook wordt er gezamenlijk wat op papier gezet.

Interesse?
De redactie is altijd op zoek naar versterking. Heb jij interesse in deze creatieve en leuke uitdaging? Lees dan voor meer informatie het project ‘Schrijven voor magazine Wijzer’ en meld je aan via het contactformulier bij het project.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support