De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Soosactiviteit voor senioren

Utrecht, maandag 11 februari 2019

Elke woensdagmiddag organiseert Karma Zorg een soosactiviteit voor senioren. Er worden leuke activiteiten gedaan, zoals koken en spelletjes spelen. Gezelligheid en onderlinge contacten staan hierbij centraal.

De soosactiviteit vindt elke woensdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur plaats bij Boogh De Paraplu. Je kunt gratis deelnemen aan de activiteiten met een indicatie begeleiding groep. Anders betaal je een eigen bijdrage van 3 euro.

Gezellige ontmoeting
Elke woensdagmiddag een gezellige ontmoeting met andere senioren, dat is de soosactiviteit. Mensen komen bij elkaar om gezellig te kletsen, koken, spelletjes te spelen, elkaars verjaardag te vieren en nog veel meer gezellige initiatieven die op de dag zelf tot stand komen. De ouderen bedenken de activiteiten samen met de begeleider en voeren deze ook zelf uit. Zo word je gestimuleerd om met eigen initiatieven en inbreng te komen.

Vind je het leuk om mensen te leren kennen en samen activiteiten te bedenken en te doen? Kom dan eens naar de soosactiviteit van Karma Zorg! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support