De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Theatervoorstelling ‘Iets met eten’

Utrecht, woensdag 15 mei 2019

Op 26 mei kun je bij Stut theater genieten van een heerlijke middag met lunch en theater. Het thema is: eten en goed voor jezelf zorgen. Een belangrijk onderwerp, vooral als je tijdens de Ramadan moet vasten.

De voorstelling vindt plaats op 26 mei in het ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 in Overvecht. De middag begint om 13:00 uur met een heerlijke lunch van Resto VanHarte. Daarna volgt om 14:00 uur de afstudeervoorstelling ‘Iets met eten’. In deze beeldende vertelvoorstelling, gemaakt en gespeeld door vrouwen die een eetstoornis hebben (overwonnen), word je meegenomen in het hoofd van iemand met een eetstoornis. Ten slotte is er om 15:00 uur een nagesprek met de regisseur en spelers. Ook verzorgt Revive Overvecht een hartverwarmende afsluiting van de middag.

Een kaartje voor het hele programma (dus inclusief lunch) kost €10, een kaartje voor de voorstelling kost €7,50. Met een U-pas/CJP/65+ krijg je €2,50 korting. 

Theatervoorstelling met heerlijke lunch
Je hoort allerlei negatieve nieuwsberichten over overgewicht en voedselverspilling. Ondertussen staat Instagram vol met quinoa-etende #fitgirls en heeft eten haast een religieuze status voor foodies. Maar wat is nou echt goed voor je? Wanneer ben je gezond bezig? Samen met Resto VanHarte en Revive Overvecht worden deze vragen onderzocht tijdens de voorstelling en lunch.De middag begint om 13.00 uur met een lunch. Mocht je liever niet mee eten i.v.m. bijv. de Ramadan, dan is het ook mogelijk om later aan te haken. 

Bijzonder ‘driegangenmenu’
Stut Theater biedt samen met Resto VanHarte en Revive Overvecht een bijzonder ‘driegangenmenu’ met en over eten aan. Als voorgerecht krijg je een heerlijke lunch, het hoofdgerecht is een bijzondere theatervoorstelling en als nagerecht een nagesprek met de regisseur en spelers. Dit is een menu dat je niet mag missen! Ga voor meer informatie en kaarten naar de website van Stut

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support