De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Toegankelijk klassiek concert voor iedereen

Utrecht, woensdag 11 december 2019

Op zondag 29 december kun je genieten van een Appeltaartconcert met licht-klassieke muziek in TivoliVredenburg. Dit concert is vooral bedoeld voor mensen die niet vanzelfsprekend de concertzaal bezoeken.

Het concert vindt plaats op 29 december tussen 11.00 en 12.30 uur in TivoliVredenburg. De gereduceerde toegangsprijs voor het concert op 29 december is 5 euro per persoon. Je kunt kaartjes kopen via de website van TivoliVredenburg. Gebruik daarbij de kortingscode appeltaart. Anders betaal je de reguliere prijs. Hiervoor geldt: op is op!
Er is beperkt plek voor rolstoelen. Bel de kassa via 030-2314544 om een rolstoelplek te reserveren. 

Klassieke muziek voor iedereen
Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend om naar een concertzaal te gaan. Daarom brengt Stichting Appeltaartconcerten klassieke muziek naar mensen toe. Utrechtse maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd om met cliënten, begeleiders, mantelzorgers en familie dit concert te komen bezoeken. Klassieke muziek voor iedereen! De toegankelijkheid maakt Appeltaartconcerten bijzonder. Een Appeltaartconcert is altijd informeel, laagdrempelig, feestelijk en ontroerend. 

Opera-aria’s en Broadway songs
Het concert wordt door het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht samen met Stichting Appeltaartconcerten georganiseerd. Op het programma staat licht-klassieke muziek. Een aantal beroemde opera-aria’s uit de opera Carmen, maar ook songs uit de jaren ‘30 en ’40. De fenomenale solisten Karin Strobos en Erik Slik worden begeleid door The Crumble Consort. Een Appeltaartconcert is natuurlijk niet compleet zonder koffie en appeltaart in de pauze. Dat is dus inclusief. De appeltaart staat symbool voor de veilige, warme sfeer van de concerten. 

Ga voor meer informatie en kaartjes voor dit concert naar de website van TivoliVredenburg. Gebruik de kortingscode appeltaart voor het gereduceerde tarief.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support