De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Verbeter je Nederlands!

Utrecht, donderdag 10 oktober 2019

Wil graag zelfstandiger actiever worden in je wijk? Of wil je graag een opleiding gaan doen of aan het werk, maar is je Nederlands daarvoor niet goed genoeg?  Schrijf je dan in voor de cursus TAALPLUS van NLeducatie en verbeter je Nederlands!

Deze doorlopende cursus is bedoeld voor volwassenen in de gemeenten Utrecht, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist. Je kunt cursussen volgen op de volgende taalniveaus: A1, A2, 1F en 2F. Twee keer per week volg je drie uur les op een van de locaties waar deze cursus wordt gegeven. De cursus duurt in totaal 40-46 weken. Je hebt je eigen boeken met een online lesprogramma. Je kunt kiezen of je `s ochtends, `s middags of `s avonds naar les wilt en op welke locatie.

Erkend diploma
De cursus is gratis, dat wil zeggen: je betaalt 45 euro inschrijfgeld. Haal je je diploma? Dan krijg je dit bedrag weer terug als diplomabonus. Aan het einde van de cursus doe je hiervoor officieel examen en ontvang je een officieel diploma, erkend door Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je hebt je eigen boeken met een online lesprogramma.

Meld je aan!
Wil jij aan deze cursus deelnemen? Lees dan voor meer informatie ‘TAALPLUS Nederlands naar niveau a1, a2, 1f en 2f’ en meld je aan via het contactformulier onder ‘toon contactgegevens’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support