De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

(Ver)maak je eigen kleding

Utrecht, maandag 8 april 2019

Tijdens de handwerkochtend bij DOCK De Speler kun je zelf kleding maken of vermaken. Er zijn altijd vrouwen aanwezig die je kunnen helpen als je ergens niet uit komt. Haken of breien kan ook bij de handwerkgroep!

De handwerkochtend vindt elke dinsdag van 9.30-14.00 uur plaats. De locatie is De Speler. Je betaalt € 0,50 voor gebruik van de naaimachines en koffie. 

Werken met een naaimachine
Vind je het leuk om kleding te (ver)maken of wil je dit leren? Kom dan eens gezellig langs bij de handwerkochtend van DOCK. Tijdens deze ochtend kun je gebruik maken van naaimachines om met jouw kleding aan de slag te gaan. Als je vragen hebt over het gebruiken van de naaimachines, zijn er altijd vrouwen aanwezig die je kunnen helpen.

Als je liever gaat breien of haken kun je ook bij de handwerkgroep terecht. Alleen een kopje koffie drinken met andere dames is ook mogelijk tijdens de handwerkochtend. Nieuwe contacten opdoen en elkaar helpen staan centraal bij de handwerkgroep.

Heb je zin om op dinsdagochtend een keer langs te komen? Ga dan snel naar deze pagina voor meer informatie en meld je aan! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support