De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vervoer mensen met de auto

Utrecht, maandag 21 januari 2019

Vind je autorijden leuk? Bij Stichting Lapso kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Met de auto vervoer je cliënten of goederen naar diverse locaties. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperking.

Voor deze activiteit is het nodig dat je een geldig rijbewijs hebt en een CIZ-indicatie of een andere financiering. De werktijden zijn maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. De werktijden kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Je ontvangt een vergoeding van € 2,50 per dagdeel. Voor het vervoer gebruik je een auto met navigatie van de stichting.

Onderweg zijn en sociale contacten opdoen
Voor mensen die autorijden leuk vinden heeft Stichting Lapso de ideale activiteit. Je brengt mensen die meestal in een beschermende situatie wonen of ambulante zorg krijgen naar hun bestemming. Dat is meestal dagbesteding, ziekenhuis(arts), GGZ of aanverwante instanties. Daarnaast zul je soms boodschappen of pakketten vervoeren. Voor het vervoer kun je een auto van de stichting gebruiken. Deze heeft navigatie, dus je zult niet snel verdwalen!

Het rijden is een leuke manier om lekker onderweg te zijn en tegelijk sociale contacten op te doen. Je help de cliënten hun bestemmingen te bereiken en doet zelf gelijk (werk)ritme op. Is dit iets voor jou? Ga dan naar de pagina van deze activiteit voor meer informatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support