De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vervoersdienst binnen Vleuten-De Meern

Utrecht, donderdag 24 januari 2019

Een bezoekje aan familie, vrienden, huisarts of ziekenhuis is niet zo eenvoudig als je moeilijk gebruik kunt maken van eigen of openbaar vervoer. De vervoersdienst Wil (Wijk Informatie Lijnen) biedt hiervoor uitkomst.

De vervoersdienst van Wil is bestemd voor zelfstandig wonende volwassenen uit Vleuten-De Meern (met postcode 3451 t/m 3455) die moeilijk gebruik kunnen maken van eigen of openbaar vervoer. Vraag het liefst een week van tevoren het vervoer aan. Een overzicht van de kosten staat op de pagina van deze activiteit.

Vrijwilligers vervoeren buurtbewoners
Voor mensen die geen gebruik van eigen of openbaar vervoer kunnen maken, is het lastig om erop uit te kunnen gaan. Voor een gezellig familiebezoek of een afspraak in het ziekenhuis is dan hulp nodig. Als je geen andere hulp kunt regelen of niet telkens een beroep op de mantelzorger wilt doen, is de vervoerdienst van Wil een uitkomst. Vrijwilligers van de vervoersdienst vervoeren buurtbewoners binnen Vleuten-De Meern en nabije omgeving. 

Wil je gebruik maken van de vervoersdienst? Kijk dan op de pagina van deze activiteit. De vervoersdienst zoekt regelmatig vrijwilligers. Heb je interesse? Neem dan contact op met Wil via de pagina van deze activiteit!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support