De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Voel je beter door fotografie

Utrecht, woensdag 29 mei 2019

Speciaal voor mensen met gezondheidsklachten geeft Stichting Blauwlicht de fotografiecursus ‘In Beeld’. Door fotografie en groepsbijeenkomsten ontdek je waarvan je energie en goede zin krijgt.

De fotografiecursus ‘In Beeld’ start op 13 september 2019 en bestaat uit 13 bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Er wordt gewerkt met eenvoudige camera`s die je kunt lenen tijdens de cursus. Je kunt ook een eigen camera meenemen.

Positieve ervaringen opdoen
Fotografie kan heel positief werken als je te maken hebt met gezondheidsklachten. De cursus ‘In Beeld’ heeft als doel meer regie over je eigen gezondheid te krijgen. In de cursus van ontdek je waar je nog wel energie en goede zin van krijgt. Beelden hebben vaak meer kracht dan woorden, bovendien richt je met fotografie de blik weer naar buiten.

Deelnemers geven aan veel baat te hebben bij de cursus. Ze ontmoeten nieuwe mensen en gaan meer ondernemen. ‘Ik begin met fotografen, ik begin met leven’, zei een van de deelnemers.

Door het fotograferen ga je weer op pad en tijdens de bijeenkomsten ontmoet je nieuwe mensen. De begeleiding is gericht op positieve ervaringen opdoen, zodat je ook weer vervolgstappen kunt maken.

Kun je wel een boost gebruiken? Meld je dan aan voor de fotografiecursus ‘In Beeld’!
 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support