De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

vrijwillig penningmeester

Utrecht, maandag 4 november 2019

Ben je goed met financiën, betrouwbaar en enthousiast? Dan is Stichting Welzijn Saffier op zoek naar jou. Deze stichting zoekt een penningmeester die hen bij de financiën helpt.

Je wordt penningmeester voor deze stichting die zorgt voor het behoud van sociale activiteiten in De Saffier, Saffierlaan 8 in Tolsteeg. In dit woonzorgproject wonen senioren, studenten, starters, statushouders en kwetsbare jongeren samen in het voormalige zorgwooncomplex Tolsteeg. Ook worden hier door en voor wijkbewoners allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een dansavond, bridgen, spreekuurt van het buurtteam en tai chi.

Over de stichting
Stichting Welzijn Saffier zorgt voor het behoud van sociale activiteiten in de Saffier en geeft bewoners uit de wijk de ruimte om elkaar te ontmoeten. Er zijn ook externe partijen die tegen betaling bijeenkomsten houden en activiteiten organiseren.

Meld je aan
Voor deze activiteiten zoekt de Stichting Welzijn Saffier een penningmeester om de financiën bij te houden. Je werktijden deel je naar eigen wens in. Lijkt het jou leuk om bij deze stichting penningmeester te worden? Meld je dan aan via het contactformulier of telefoonnummer bij het project `penningmeester`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support