De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligers, bedankt!

Utrecht, maandag 23 december 2019

Bijna 150.00 vrijwilligers in Utrecht maken activiteiten in jouw ‘stadsie’ mogelijk. Om hen in te bedanken voor hun inzet, zetten de Vrijwilligerscentrale Utrecht (VCU) en de gemeente Utrecht hen deze maand in het zonnetje met de actie Utrecht Bedankt.

Op de website Utrecht bedankt vind je onder andere interviews met bijzondere verhalen van Utrechtse vrijwilligers, zoals Griselda die onder andere vertelt: ‘Ik vind mijn vrijwilligerswerk zo leuk dat ik mijn beperking vergeet.’ Ook is de Utrechtse Vrijwilligers Trofee een onderdeel van deze actie, die op 7 december werden uitgereikt. Winnaars waren vrijwilliger Lorenzo Stamper en organisatie S.V.E.T. (Sport voor een Toekomst), onderdeel van het Leger des Heils.

Cadeautjes voor vrijwilligers
Ook worden de Utrechtse vrijwilligers bedankt met cadeautjes. Die cadeautjes, waaronder een rondleiding in de Domtoren of schaatsen bij de Vechtsebanen, worden mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht en een groot aantal partners van VCU. Doe jij vrijwilligerswerk in deze stad? Neem dan snel een kijkje op de website van Utrecht Bedankt en zoek een leuk cadeau voor jezelf uit!

Ook vrijwilligerswerk doen?
Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten voor je stad? Kijk dan snel op onze website voor leuke vrijwilligersvacatures of op de website van VC Utrecht. Jij maakt het verschil!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support