De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligers bedankt!

Utrecht, maandag 4 maart 2019

Als vrijwilliger ben je onmisbaar voor je organisatie en de stad. VC Utrecht zet vrijwilligers daarom in het zonnetje met de fototentoonstelling ‘Utrecht bedankt’ tijdens de eerste vrijwilligersborrel van 2019. Alle Utrechtse vrijwilligers zijn daarbij van harte welkom.

De vrijwilligersborrel is op donderdag 7 maart van 16.30 tot 18.00 uur bij VC Utrecht, Bemuurde Weerd OZ 3. De toegang is gratis. Tijdens de borrel kun je een drankje drinken en kennismaken met andere vrijwilligers. En natuurlijk de fototentoonstelling bezichtigen. Laat je verrassen en inspireren! Kun je niet bij deze borrel aanwezig zijn? De tentoonstelling is vanaf 11 maart ook te bezoeken tijdens de openingstijden van de vacaturebank: maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Foto’s gemaakt door vrijwilligers
De foto’s zijn gemaakt door de MediaMakers, de vrijwillige fotografen van VC Utrecht. Op de website Utrecht Bedankt delen de gefotografeerde vrijwilligers hun persoonlijke en inspirerende verhalen en welk plezier vrijwilligerswerk hen geeft. Een kleine selectie is opgenomen in de papieren uitgave ‘Utrecht bedankt’ van VC Utrecht die tijdens de vrijwilligersborrel wordt gepresenteerd.

Wil je ook op de foto?
Ben je trots op je vrijwilligerswerk en lijkt het je leuk om ook je ervaringen te delen en op de foto te gaan? Neem dan contact op met Yvette Serton via yvette@vcutrecht.nl en vermeld in je mail welk vrijwilligerswerk je doet en waar. Wie weet sta jij binnenkort ook op Utrecht Bedankt!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support