De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wees jezelf bij brasserie Coffeemania By Boogh

Utrecht, vrijdag 28 juni 2019

Ben je op zoek naar een passende werkplek in de horeca? Kom dan werken bij brasserie Coffeemania By Boogh. Een plek waar je jezelf kunt en mag zijn en waar iedereen zich thuisvoelt.

Deze arbeidsmatige dagbesteding met allerlei leer- en werkplekken is bedoeld voor Utrechters met een niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of autisme. Op deze gezellige werkplek aan de Amerikalaan 199 in Kanaleneiland-Zuid kun je onder begeleiding re-integreren en zo werken aan je belastbaarheid. Hier ontmoeten Utrechters elkaar voor de lunch, borrel of voor het diner.

Werken onder begeleiding
Bij deze brasserie kun je van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur allerlei soorten werkzaamheden oppakken. Onder begeleiding van een professionele werkbegeleider kun je algemeen werk doen, zoals afwassen, opruimen schoonmaken of maaltijden bezorgen. Of horecawerk uitvoeren: ingrediënten snijden en voorbereidende werkzaamheden, barmedewerker of in de bediening. Ook kun je koeken en taarten bakken, broodjes klaarmaken, kleine lunchgerechten of soepen (volgens het menu) bereiden.

Voorwaarden
Om te mogen werken bij deze gezellige brasserie hoef je geen horeca-ervaring te hebben. Boogh bekijkt samen met jou wat je kunt en wat voor werk bij je past. Zo doe je met het werk voor Coffeemania By Boogh zelfvertrouwen op en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Bij deze brasserie draait het vooral om dat je werkt naar eigen vermogen en met plezier aan je doelen werkt.

Kom werken bij Coffeemania By Boogh!
Val je onder de doelgroep en lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Meld je dan aan via het project op deze site. Of bekijk voor meer informatie dit artikel en de video op de website van UWV Perspectief.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support