De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken bij de catering hogeschool

Utrecht, dinsdag 12 november 2019

Wil je werken in de horeca, maar heb je een beperking? Dan biedt Reinaerde je de kans om te werken in een zelfbedieningsrestaurant van de Hogeschool Utrecht. Je werkt daar in het restaurant, de keuken en spoelkeuken.

Je kunt bij Reinaerde werken als je een WLZ indicatie of een beschikking vanuit de WMO voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering) hebt. Bij de Catering Hogeschool gaat het om een onbetaalde werkplek. Er is ook geen vergoeding. De Catering Hogeschool FMR ligt in Rijnsweerd Zuid. Het is goed te bereiken met openbaar vervoer. 

Het is belangrijk dat je:

  • redelijk kunt staan en lopen en tegen veel drukte en lawaai kunt,
  • kunt samenwerken, klantgericht werken, hygiënisch werken of dat je dit graag wil leren,
  • er verzorgd uitziet,
  • opdrachten kunt accepteren van begeleiding en medewerkers van het cateringbedrijf. 


Aan de slag in een zelfbedieningsrestaurant
Iedere dag lunchen in het zelfbedieningsrestaurant honderden studenten en docenten. Er komt dus veel bij kijken om alles op rolletjes te laten lopen in het restaurant. Jij kunt hierbij helpen. De kok van cateringbedrijf Sodexo zorgt voor de warme maaltijden. Samen met andere cliënten van Reinaerde werk je mee met de mensen van Sodexo in het zelfservice restaurant, keuken en spoelkeuken. Jouw werkzaamheden bestaan onder ander uit schoonmaakwerkzaamheden, producten aanvullen, groente snijden, frituren, broodjes beleggen en koffie en thee wegbrengen voor vergaderingen en lunches. 

Begeleiding en doorstroming
Er is altijd een begeleider van Reinaerde aanwezig die je kan ondersteunen. Verder zijn er ook medewerkers van de cateraar aanwezig. De begeleiding overlegt `s ochtends met de cateraar welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. In het ochtendoverleg van de cliënten en begeleiding worden de taken verdeeld.

Kun je meer zelfstandig werken? Dan kun je eventueel bij een andere faculteit van de Hogeschool werken. De begeleider van Reinaerde is dan wel bereikbaar, maar niet dagelijks aanwezig.

Past deze functie bij jou of bij iemand die je kent? Ga voor meer info en solliciteren naar de pagina van deze arbeidsmatige dagbesteding!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support