De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken in de keuken

Utrecht, maandag 22 juli 2019

Bij Diversas worden regelmatig gerechten uit verschillende landen bereid en samen gegeten. Je kunt meehelpen in de keuken met het koken of het doen van andere taken. Een leuke activiteit in een kleurrijk team!

Heb je een indicatie arbeidsmatige activering? Dan ben je van harte welkom om mee te helpen. Je kunt je met allerlei taken bezighouden. Van eten bereiden tot het uitserveren van de maaltijd en van inkopen doen tot schoonmaken. Het is ook mogelijk om administratief werk te doen. De tijden zijn maandag van 14.00 tot 19.30 uur en donderdag van 14.00 tot 19.30 uur. De locatie is Boogh, van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht.

Samen koken en eten
Twee keer per week worden bij Diversas wisselende gerechten uit verschillende landen bereid. Samen met een team wordt een driegangendiner bereidt voor buurtbewoners en andere liefhebbers. Als onderdeel van het team schuif je ook gezellig aan. Door samen te koken en te eten brengt Diversas mensen bij elkaar. 

Afwisselend werk in een kleurrijk team
Als keukenmedewerker help je mee met het bereiden van het diner en alles wat daarbij komt kijken. Verder zijn er regelmatig cateringopdrachten. Hierbij kun je denken aan lunch, buffetten, borrels en barbecues. Dat maakt werken bij Diversas afwisselend en uitdagend. Er is hierbij ruimte om te werken aan je persoonlijk doelen.

Bij Diversas werk je samen met mensen met verschillende achtergronden. Zo ben je onderdeel van een kleurrijk team. Door de verschillende werkzaamheden kun je veel ervaring opdoen. Het werk is daardoor een prima opstap naar vrijwilligerswerk of betaald werk. 

Lijkt het je leuk om te werken bij Diversas als keukenmedewerker? Bekijk dan de informatiepagina van deze activiteit en neem gerust contact op met Diversas.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support