De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken in de schoonmaak

Utrecht, maandag 4 februari 2019

Als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, is werk vinden en behouden niet makkelijk. Bij VDHD Startservice kun je aan de slag als schoonmaker. Onder begeleiding leer je het vak en werk je aan je persoonlijke groei.

Voor deze functie is het belangrijk dat je schoonmaakwerk fysiek aankunt en zelfstandig en netjes kunt werken. Je bent bereid te leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent in bezit van vervoer. De werktijden zijn in overleg. Je werkt in Utrecht en omstreken. De vergoeding is € 5 per uur. 

Leren en ontwikkelen
Bij VDHD Startservice doe je schoonmaakwerkzaamheden in (bedrijfs)panden en woningen. Dat betekent dat je taken uitvoert als stoffen, stofzuigen, dweilen en schrobben. Tijdens de inwerkperiode krijg je individuele begeleiding. Je krijgt ook training voor persoonlijke groei. Een mooie kans dus om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Hierdoor krijg je ook meer zelfvertrouwen.
Als na de inwerkperiode blijkt dat het werk goed bij je past, kun je uiteindelijk in vaste dienst komen.

Wil je graag aan de slag en ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Bekijk dan direct de informatie over deze functie en neem contact op met VDHD Startservice.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support