De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

word interviewer voor de cliëntenraad van Altrecht

Utrecht, maandag 1 april 2019

De meningen en ervaringen van patiënten zijn niet alleen waardevol, maar vooral erg belangrijk bij het verbeteren van geestelijke gezondheidszorg. Altrecht zoekt daarom vrijwilligers die in gesprek willen gaan met patiënten.

De patiëntenraad van Altrecht vertegenwoordigd de patiënten binnen Altrecht en zet zich voortdurend in om de zorgverlening te verbeteren. Dit kunnen zij niet doen zonder de meningen en ervaringen van de patiënten zelf. Als vrijwillige interviewer bezoek je, samen met een collega, klinieken en deeltijdgroepen, om in gesprek te gaan met de patiënten. Je bevindingen vat je samen in een verslag.

voor wie?
Heb je affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg en beschik je over interviewvaardigheden? Dan is deze vrijwillige functie misschien wel op jouw lijf geschreven. Altrecht zoekt vrijwilligers die enthousiast zijn, een gezonde dosis humor bevatten en zich ongeveer acht uur per maand in kunnen zetten.

Wil jij ook op deze mooie manier bijdragen aan de verbetering van de geestelijke gezondheidszorg? Op de projectpagina vind je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support