De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

word lasser!

Utrecht, maandag 11 maart 2019

Ben je handig met techniek en vind je het leuk om metaal te bewerken? Bij WIJ 3.0 kun je een volwaardige, in de branche erkende lasopleiding volgen. Een gezellige en vooral praktische opleiding waarin je de fijne kneepjes van dit vak leert.

In deze minimaal 20 weken durende opleiding Lasopleiding MAG lasser niveau 1 komt zowel de theorie als praktijk van het lassen aan bod. Dit leer je in een groep met maximal 10 andere deelnemers. Dit zijn zowel jongeren als volwassenen. De opleiding is wekelijks op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Je krijgt 1 dagdeel theorie en minimaal 2 dagdelen praktijk. Na het afronden van je opleiding doe je officieel theorie èn praktijkexamen voor een examinator van het Nederlands Instituut Lastechnieken (NIL). Als je slaagt, ontvang je een diploma.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die kampen met persoonlijke problemen waardoor ze moeilijker bij een ‘gewone’ werkgever terechtkomen. WIJ 3.0 houdt rekening met je problemen en bieden een bij jou passende begeleiding aan. Door mee te doen aan deze opleiding bouw je een dagritme op en leer je nieuwe mensen kennen. Naast lassen leer je in deze opleiding sociale- en werknemersvaardigheden.

Kosten
Als je een WMO-indicatie of een forensische indicatie hebt, worden de begeleidingskosten (575 euro) vanuit de indicatie betaald. Deze kan je bij je Buurtteam aanvragen. Daarnaast zijn een lashelm en veiligheidskleding verplicht. Hiervoor betaal je een prijs van ongeveer 100 euro. Specifieke kosten kun je opvragen bij de professionals van WIJ 3.0.

Voorwaarden
Om aan deze opleiding mee te kunnen doen hoef je geen ervaring met lassen te hebben. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent het en leuk vindt om iets te leren en daarvoor je best te doen.

Meld je aan!
Ben je na het lezen van dit bericht enthouasiast geworden om mee te doe naan deze opleiding. Lees dan snel de informatie op deze website en meld je aan via het contactformulier onder ‘toon contactgegevens’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support