De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word taalcoach

Utrecht, donderdag 2 mei 2019

Voor Taal Doet Meer kun je aan de slag als taalcoach. Je geeft 2 uur per week les voor groepjes in Zuilen, Hoograven, Overvecht en de Meern. Je helpt zo mensen vooruit en leert zelf andere culturen kennen!

Voor deze activiteit worden mensen gezocht die die 2 uur per week les willen geven en de taalvaardigheid van de cursisten op die manier willen helpen vergroten. Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Wel wordt verwacht dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach. De lessen vinden plaats op verschillende doordeweekse dagen en tijden in Zuilen, Hoograven, Overvecht en de Meern. 

Enthousiaste docent gezocht
Ben jij geïnteresseerd in andere culturen? Houd je van taal en heb je affiniteit met het onderwijs? En lijkt het je leuk om een (kleine) groep cursisten die Nederlands niet als moedertaal hebben, Nederlands te leren? Dan ben jij mogelijk de taalcoach die Taal Doet Meer zoekt! Als taalcoach geef je 2 uur per week les voor een groepje. Je helpt mensen uit andere culturen hun Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren. Zo kun je deze mensen ontzettend helpen bij het inburgeren en integreren in de Nederlandse samenleving. Bovendien leer je zelf gelijk meer over andere culturen.

Vind je het leuk om je te ontwikkelen als docent en mensen uit andere culturen te helpen? Meld je dan aan als taalcoach bij Taal Doet Meer!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support