De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zelf t-shirts bedrukken

Utrecht, woensdag 17 april 2019

Heb jij oog voor vormgeving? Bij Atelier Maliegilde van WIJ 3.0 kun je zelf t-shirts (leren) bedrukken. Een leuke en creatieve dagbesteding!

Bij dit atelier aan de Demkaweg 27 in Utrecht kun je op maandag van 9.00-16.00 uur en op donderdag van 13.00-16.00 uur aan de slag. Mensen die een t-shirt willen laten bedrukken, komen bij het atelier langs om hun ideeën en wensen te bespreken. Er is van alles mogelijk; je kunt voor hen een foto, tekening, tekst of eigen ontwerp op je T-shirt drukken.

Kennis of ervaring met t-shirts bedrukken is niet nodig, dus iedereen is welkom en je kunt instromen op elk niveau. Met deze dagbesteding kom je gezellig onder de mensen en doe je arbeidsritme op. Er wordt gewerkt in een open en veilige sfeer. Ook is er respect voor elkaar en waar mogelijk help je elkaar.

Meer informatie
Lijkt het je leuk om t-shirts te (leren) bedrukken? Neem dan voor meer informatie contact op met Marian Veldhuis van Atelier Maliegilde. Haar contactgegevens vind je bij de activiteit ‘t-shirts bedrukken/versieren’ op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support