Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cursus vertrouwens contactpersoon

Utrecht, maandag 6 januari 2020

Werk jij als professionals of vrijwilliger binnen een sportvereniging en ben je minimaal 25 jaar oud? Dan kun je op zaterdag 25 januari meedoen aan de 1-daagse Cursus VertrouwensContactPersonen (VCP) bij SportUtrecht, aan het Herculesplein 209, 3584 AA Utrecht. Deze (bij)scholing is ook interessant voor ‘nog niet gecertificeerde’ VCP’ers in functie.

De cursus start om 10.00 en eindigt om 17.00 uur en is gratis. Wel vraagt wordt er een vragen wij een kleine borg die na het afronden van de cursus terug wordt gestort. Seksuele intimidatie en/of ongewenst gedrag is al lang geen nieuw begrip meer in Nederland. Ook binnen de sport komt het voor. Hoe ga je hier als sportclub mee om? Tijdens deze cursus leer je welke positie je als vertrouwenscontactpersoon inneemt als er een klacht wordt ingediend. Verder leer je welke adviezen en verwijzingen je in dat geval kunt geven.

Combinatie van theorie en praktijk
De cursus is ook praktisch. Zo oefen je je praktische gesprekstechnieken. Deze 1-daagse training is daarom veelzijdig waarin je toelichting krijgt over de verschillende kanten van dit werk en hiermee oefent. Als je de opleiding succesvol afsluit ontvang je een certificaat van NOC*NSF Academie voor Sportkader.

Interesse?
Heb je interesse in de functie van vertrouwenscontactpersoon? Meld je dan aan voor 11 januari. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Let op: maximaal twee inschrijvingen per vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen van Es van SportUtrecht via koen.vanes@sportutrecht.nl of (030) 284 07 70.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support