De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

25 maart 2020

uitkomsten tevredenheids-onderzoek jekuntmeer.nl

Het onderzoek naar het gebruik van Jekuntmeer.nl toont aan dat de meeste websitebezoekers na het bezoeken van Jekuntmeer.nl passend aanbod hebben gevonden, of ideeën hebben over wat ze kunnen gaan doen. Aanbieders gebruiken Jekuntmeer.nl met name voor het zichtbaar maken van hun aanbod, de zoekfuncties om gevonden te worden en het grote bereik.

Lees verder

19 maart 2020

Praktische hulp nodig?

De buurtcentra van DOCK zijn tijdelijk gesloten. Deze maatregel is genomen om het Coronavirus terug te dringen. Veiligheid staat voorop. Maar ook nu staan ze voor je klaar!
DOCK Utrecht blijft in contact met je staan. Lees hier hoe. 


Lees verder

2 maart 2020

panelleden gezocht

Vind jij het belangrijk om jouw mening te geven over zorg, welzijn en de gemeente? Door lid te worden van het panel van Meetellen in Utrecht kun je jouw stem laten horen en meedoen aan onderzoeken die belangrijk zijn.

Lees verder

28 februari 2020

korenfestival

Het duurt nog even, maar noteer toch alvast in de agenda: zondag 20 september vindt de zesde editie van het Korenfestival van Cultuur in Oost plaats. Ruim dertig voornamelijk Utrechtse koren zullen dan weer van zich laten horen.

Lees verder

27 februari 2020

Utrecht contracteert jarenlang project ervaringsdeskundigen

Het project Recovery College in Utrecht waarbij mensen die een psychische ziekte of een verslaving achter de rug hebben anderen met dezelfde problemen helpen, is een groot succes. De gemeente Utrecht heeft het project voor negen jaar gecontracteerd om hulp en begeleiding te bieden aan mensen met psychische aandoeningen.

Lees verder

13 februari 2020

gratis appeltaartconcerten

Hou je ontzettend van klassieke muziek én appeltaart? Ga dan op maandag 20 april naar een bijzonder Appeltaartconcert in TivoliVredenburg, Utrecht. 

Lees verder

5 februari 2020

gluren bij de buren

Kom je ook gluren? Van ruime landhuizen tot knusse studentenkamers, van rappers en zangers tot cabaretiers en balletdansers: op zondag 9 februari worden talloze huiskamers in Utrecht omgetoverd tot podia voor lokaal talent.

Lees verder

4 februari 2020

Alzheimer café

Herken je dit als mantelzorger van uw naaste met dementie? Buren, vrienden, familieleden; allemaal willen ze graag helpen en zeggen: ‘Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt’. Of misschien ben je zelf die buurvrouw die hulp wil aanbieden maar niet goed weet hoe….

Lees verder

29 januari 2020

Schrijven, rekenen en werken op een computer in het Nederlands

Als je niet goed kunt lezen, mis je best veel en kun je moeilijker meedoen in de samenleving. Dat geldt ook voor schrijven, rekenen en werken op een computer. Daarom kun je meedoen aan de trainingen in het Nederlands van Prago, wekelijks op maandag van 10.00 -12.00 uur aan de Mecklenburglaan 3-5 bij De Wilg.

Lees verder

22 januari 2020

Hulp van een maatje

Heb jij een psychiatrische en/of dakloze achtergrond en woon je zelfstandig wonend of begeleid/beschermd? De Tussenvoorziening kan je dan koppelen aan een maatje die kan je helpen bij een sociale hulpvraag.

Lees verder

20 januari 2020

Eten delen met buurtgenoten

Buurtgenoten ontmoeten door eten te delen, dat is de gedachte achter Thuisgekookt. Houd je niet van koken of lukt het je niet om (iedere dag) een lekkere, verse en vooral gezonde maaltijd voor jezelf te maken? Bijvoorbeeld omdat je gezondheid dat niet toelaat? Meld je dan aan en kies voor een leuke thuiskok bij jou in de buurt!

Lees verder

16 januari 2020

leer- en werktraject in de ict

Ben je leergierig en wil je graag werken in de ICT? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor het leer- en werktraject van Stichting Baantraject Care en Preventie! Een traject waarbij je meteen een baan hebt én het vak leert.

Lees verder

13 januari 2020

Hulp bij je toekomstplannen

Wat is jouw goede voornemen voor 2020? De vrijwillige coaches van FLOOR jongerencoaching helpen je om je toekomstplannen waar te maken, zoals minder gamen, zelfstandig met de trein reizen, studeren, een eigen bedrijf beginnen of meer sociale contacten. Deze coaching is bedoeld voor jongeren met een psychische en/of verstandelijke beperking.

Lees verder

9 januari 2020

Wandelen door de buurt

Wandelen is gezond en gezellig. Sluit je daarom aan bij Wandelgroep-Gezellig Samen, georganiseerd door Boogh, SportUtrecht en Buurtzorg. Wandel mee en verken samen de buurt!

Lees verder

6 januari 2020

Cursus vertrouwens contactpersoon

Werk jij als professionals of vrijwilliger binnen een sportvereniging en ben je minimaal 25 jaar oud? Dan kun je op zaterdag 25 januari meedoen aan de 1-daagse Cursus VertrouwensContactPersonen (VCP) bij SportUtrecht, aan het Herculesplein 209, 3584 AA Utrecht. Deze (bij)scholing is ook interessant voor ‘nog niet gecertificeerde’ VCP’ers in functie.

Lees verder
 1. 2020
 2. 2019
 3. 2018
 4. 2017
 5. 2016
 6. 2015
 7. 2014
 8. 2013
 9. 2012
 10. 2011
 11. 2010


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support