De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

digitaal dineren

Utrecht, woensdag 2 december 2020

samen online kerstdineren

Dit jaar kun je je voor de kerstdagen op 24, 25 en 26 december aanmelden voor video-etentjes. Bij aanmelding geef je aan hoe je mee wilt doen. Meld je aan en Stichting Eet Mee maakt een match voor jou met een eetadres, een gast of met andere video-eters voor een gezellig etentje.
Wil je nog met de kerst samen online eten? Dat kan alleen vandaag nog tot en met 17 december

virtuele etentjes na de kerst

Red je dat net niet? Geen zorgen, want de digitale etentjes gaan ook na de kerst gewoon door. 

Door corona hebben veel mensen minder sociale contacten. Ze zitten noodgedwongen veel meer thuis, hebben weinig afleiding en zijn meer op zichzelf teruggeworpen. Omdat samen eten zo’n geweldig effect heeft op onze gemoedstoestand grijpt Stichting Eet Mee deze kans met beide handen aan. Nieuwe mensen leren kennen is niet altijd makkelijk. Vooral in deze periode. Eet mee probeert ook nu mensen met elkaar te verbinden in een warme, huiselijke sfeer. Je wordt met elkaar verbonden op een betrouwbare, laagdrempelige en professionele manier.

Lijkt het jou leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, iemand een hart onder de riem te steken of iemand te helpen met de Nederlandse taal? Het is allemaal mogelijk met virtuele etentjes georganiseerd door Stichting Eet Mee. 

gratis in coronatijd

Wil je meedoen met een video-etentje van Eet Mee? Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of eventueel een mobiel met een camera, een microfoon en een goede internetverbinding. 

De Eet Mee etentjes zijn in de coronatijd gratis. 
Probeer het dus gewoon een keer!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support